Anyone else having problems w/CT site?

Anything that doesn't fit in the other boards.
User avatar
TCRanch
GURU
GURU
Posts: 3024
Joined: Wed Jun 10, 2015 9:21 am
Location: Winfield, KS

Anyone else having problems w/CT site?

Postby TCRanch » Sun Apr 15, 2018 6:17 pm

Am I the only one getting a weird message when I pull up CT on my Android? Error 404: File not found. I'm cowfused (and there's actually a drawing of a cow). The page you requested does not exist or has moved. Cleared my cookies, updated Chrome and neither helped. I can appreciate the cow irony/reference but seriously, WTH? I used to log on my PC with Firefox but it was so slow I switched to Explorer and was getting the same message until today so switched back to Firefox. Sometimes it loads but not always.

I'm assuming this all has to do with the recent update to CT where many of us can no longer "heart", utilize the emojis or bold/quote etc. Any suggestions?
2 x

User avatar
Fire Sweep Ranch
GURU
GURU
Posts: 2507
Joined: Tue Jun 12, 2012 9:43 am
Location: SW MO
Contact:

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby Fire Sweep Ranch » Sun Apr 15, 2018 6:32 pm

Ron (Bright Raven) is having the same problem. He asked me to check, and I am not (on a PC). But I bet a bunch are having problems.

I was able to get in on my phone (Samsung Galaxy) by opening a new window, starting at cattletoday.com, then clicking on the Q and A forum, and then active topics.
0 x
God, family, and Simmental cattle; that's what makes life worth living!

jehosofat
Trail Boss
Trail Boss
Posts: 363
Joined: Wed Oct 25, 2017 1:25 pm

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby jehosofat » Sun Apr 15, 2018 6:37 pm

Happened to me several times in the last couple days also.
0 x

User avatar
Workinonit Farm
GURU
GURU
Posts: 6987
Joined: Thu Nov 04, 2004 5:34 pm
Location: Ctrl Virginia

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby Workinonit Farm » Sun Apr 15, 2018 6:41 pm

Started happening to me today. :( The only way for me to get here is to do an internet search.

I still can't use the emoticons or the "like" button. For emoticons, all I can do is use the colon and parenthesis. I tried the gyration necessary for the "like" button, click it, then backspace then refresh....... it works, but golly, that's a lot to go through.
2 x
Live each day as if it were your last.

User avatar
TCRanch
GURU
GURU
Posts: 3024
Joined: Wed Jun 10, 2015 9:21 am
Location: Winfield, KS

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby TCRanch » Sun Apr 15, 2018 6:51 pm

Okay, so it's not just me. The only way I can get on w/my Android is to search & go to the Q/A board like Fire Sweep & Workinonit. This time was able to pull up & log on with Explorer on my PC. Guess it's not the end of the world w/the phone because I can't read half the messages w/o my cheaters anyway & auto correct is the bane of my existence (insert rolling eyes). Not lovin' the CT update.
0 x

Farm Fence Solutions
GURU
GURU
Posts: 1768
Joined: Thu Dec 15, 2016 3:22 pm

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby Farm Fence Solutions » Sun Apr 15, 2018 7:33 pm

Yep. Like Workinonit said, I have to do a search and click on the resulting link. Can't come in through the front door.
0 x
"Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work." Thomas Edison

User avatar
Ky hills
GURU
GURU
Posts: 1550
Joined: Thu Feb 04, 2016 6:54 pm
Location: Clark County, KY

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby Ky hills » Sun Apr 15, 2018 7:34 pm

I have been getting the screen with the cow saying the cowfused thing, and then this evening it's just saying couldn't reach the page and then it gives the CT link which I can click on and then it has been working to get here. I have also had trouble accessing CT from my phone this evening as well.
0 x

User avatar
sim.-ang.king
GURU
GURU
Posts: 4262
Joined: Tue Aug 10, 2010 10:17 pm
Location: Southern IL
Contact:

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby sim.-ang.king » Sun Apr 15, 2018 7:38 pm

It's fine on my phone, but not on my PC.
0 x
"Benign Neglect" -Dun

User avatar
kenny thomas
GURU
GURU
Posts: 7860
Joined: Sun Nov 16, 2008 7:16 pm
Location: SW tip of Virginia

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby kenny thomas » Sun Apr 15, 2018 7:43 pm

I reloaded the shortcut on my phone and tablet and both now work fine. Deleted the old ones.
0 x
My thoughts only, don't bet the farm on them. KT

User avatar
herofan
GURU
GURU
Posts: 1752
Joined: Wed Dec 28, 2011 7:46 pm
Location: Kentucky

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby herofan » Sun Apr 15, 2018 7:55 pm

I’m having the same issues. I googled the site and was able to get on, but couldn’t with my apps or icons.
0 x

User avatar
Ryder
GURU
GURU
Posts: 5624
Joined: Sat Sep 18, 2004 10:30 am
Location: Southeast Louisiana (Rep. of W. Fla.)

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby Ryder » Sun Apr 15, 2018 8:13 pm

Having the same problems here getting on.

As far as the heart thing I don't see any "like button".
0 x
Ryder

Deo Vindice

User avatar
kenny thomas
GURU
GURU
Posts: 7860
Joined: Sun Nov 16, 2008 7:16 pm
Location: SW tip of Virginia

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby kenny thomas » Sun Apr 15, 2018 8:17 pm

Reload the site and save it and everything works fine.
0 x
My thoughts only, don't bet the farm on them. KT

jehosofat
Trail Boss
Trail Boss
Posts: 363
Joined: Wed Oct 25, 2017 1:25 pm

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby jehosofat » Sun Apr 15, 2018 8:32 pm

Quick Links is not working for me, can't get active topics. Have to go through each indivdual section.
0 x

User avatar
Caustic Burno
Crusty
Crusty
Posts: 22658
Joined: Sun Sep 26, 2004 3:02 pm
Location: Big Thicket East Texas

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby Caustic Burno » Sun Apr 15, 2018 10:06 pm

TCRanch wrote:Am I the only one getting a weird message when I pull up CT on my Android? Error 404: File not found. I'm cowfused (and there's actually a drawing of a cow). The page you requested does not exist or has moved. Cleared my cookies, updated Chrome and neither helped. I can appreciate the cow irony/reference but seriously, WTH? I used to log on my PC with Firefox but it was so slow I switched to Explorer and was getting the same message until today so switched back to Firefox. Sometimes it loads but not always.

I'm assuming this all has to do with the recent update to CT where many of us can no longer "heart", utilize the emojis or bold/quote etc. Any suggestions?



No that was happening with me as well on the error message. I just thought it was my phone cause my internet speeds are inconsistent and especially in bad weather.
0 x

hurleyjd
GURU
GURU
Posts: 3615
Joined: Thu Sep 07, 2006 9:52 am
Location: Yantis, Texas

Re: Anyone else having problems w/CT site?

Postby hurleyjd » Sun Apr 15, 2018 10:26 pm

I searched for CT with Bing and it opened the site. I copied the address and brought it back and placed it in the address line and it worked. Also I had to reenter my password.
2 x


Return to “Every Thing Else Board”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests