trouble with site

The place to start if you are new!
User avatar
BRYANT
GURU
GURU
Posts: 1016
Joined: Sat Mar 21, 2009 4:56 pm
Location: Okie

trouble with site

Postby BRYANT » Sun May 07, 2017 8:03 am

anyone other than me having trouble seeing this site? sometimes it wont even come up and will not let me load pictures. I don't know what's going on the problem maybe on my end ??
0 x
God Bless America Again, Help Us To See All Lives Matter

User avatar
Caustic Burno
Crusty
Crusty
Posts: 21352
Joined: Sun Sep 26, 2004 3:02 pm
Location: Big Thicket East Texas

Re: trouble with site

Postby Caustic Burno » Sun May 07, 2017 8:05 am

It has been super slow.
0 x
Grandpa always said never trust a banker,lawyer,preacher or guvmit man. They will steal from widows and orphans.

User avatar
Bright Raven
GURU
GURU
Posts: 3161
Joined: Fri Mar 10, 2017 10:57 pm
Location: Kentucky

Re: trouble with site

Postby Bright Raven » Sun May 07, 2017 8:07 am

If it is on your phone, be sure you have a security app. I have Lookout. The spyware, etc. will shut you down on this website without it.
0 x

User avatar
BRYANT
GURU
GURU
Posts: 1016
Joined: Sat Mar 21, 2009 4:56 pm
Location: Okie

Re: trouble with site

Postby BRYANT » Sun May 07, 2017 8:09 am

I am not on a phone
0 x
God Bless America Again, Help Us To See All Lives Matter

User avatar
Brute 23
GURU
GURU
Posts: 6366
Joined: Thu Apr 19, 2007 7:59 pm
Location: South Texas Gulf Coast

Re: trouble with site

Postby Brute 23 » Sun May 07, 2017 8:28 am

Same here. It has not been working good on the phone or laptop.
0 x
Brimmer Pimpin Ain't Easy

User avatar
greybeard
Mentor
Mentor
Posts: 14475
Joined: Thu Jul 05, 2012 5:51 pm
Location: Cleveland Tx

Re: trouble with site

Postby greybeard » Sun May 07, 2017 8:45 am

It's been extremely slow to load and navigate around on the last couple of days..most of the time.
Waiting..waiting....always waiting............
0 x
"For evil to flourish, all that is required is for good men to do nothing" Burke

It ain't easy being a used cow salesman.

User avatar
slick4591
GURU
GURU
Posts: 8479
Joined: Thu Mar 31, 2011 6:58 pm
Location: Farmersville, Texas
Contact:

Re: trouble with site

Postby slick4591 » Sun May 07, 2017 9:25 am

I only had problems yesterday on my PC. Finally gave up and didn't try the phone. Seems fine this morning.
0 x
"If the mountain were smooth you couldn't climb it." ~ unknown

User avatar
M Gravlee
Site Admin
Site Admin
Posts: 759
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:30 pm
Location: Perdido Key FL USA
Contact:

Re: trouble with site

Postby M Gravlee » Mon May 08, 2017 1:29 pm

How about now?
0 x

User avatar
Bright Raven
GURU
GURU
Posts: 3161
Joined: Fri Mar 10, 2017 10:57 pm
Location: Kentucky

Re: trouble with site

Postby Bright Raven » Mon May 08, 2017 1:32 pm

Has been and is working fine here.
0 x

User avatar
BRYANT
GURU
GURU
Posts: 1016
Joined: Sat Mar 21, 2009 4:56 pm
Location: Okie

Re: trouble with site

Postby BRYANT » Mon May 08, 2017 2:55 pm

working much better
0 x
God Bless America Again, Help Us To See All Lives Matter

User avatar
Nesikep
Mentor
Mentor
Posts: 12344
Joined: Sat Dec 13, 2008 10:37 pm
Location: Lillooet, BC, Canada

Re: trouble with site

Postby Nesikep » Mon May 08, 2017 3:55 pm

Still having problems dragging and dropping pictures, but clicking the "Add image to post" link is working.. It was terribly slow 2 days ago, speed is fine now
0 x
The only possible end result of treating all animals like people is that all people will be treated like animals

User avatar
RanchMan90
GURU
GURU
Posts: 1191
Joined: Thu May 19, 2016 1:07 pm
Location: Southeast Oklahoma

Re: trouble with site

Postby RanchMan90 » Tue May 09, 2017 7:18 am

Same here. Add image to post link is not coming up. What do I do?
0 x
The secret to getting ahead is getting started ~ Mark Twain

User avatar
greybeard
Mentor
Mentor
Posts: 14475
Joined: Thu Jul 05, 2012 5:51 pm
Location: Cleveland Tx

Re: trouble with site

Postby greybeard » Tue May 09, 2017 12:34 pm

It's working for me RanchMan, but I had to do a little test thing first to prove I wasn't a robot.
"Select all squares that include picture of a vehicle"
Postimage does seem to take a looong time to load when first loading the CT pages tho.
Image
0 x
"For evil to flourish, all that is required is for good men to do nothing" Burke

It ain't easy being a used cow salesman.

User avatar
RanchMan90
GURU
GURU
Posts: 1191
Joined: Thu May 19, 2016 1:07 pm
Location: Southeast Oklahoma

Re: trouble with site

Postby RanchMan90 » Tue May 09, 2017 12:47 pm

greybeard wrote:It's working for me RanchMan, but I had to do a little test thing first to prove I wasn't a robot.
"Select all squares that include picture of a vehicle"
Postimage does seem to take a looong time to load when first loading the CT pages tho.
Image

Thanks. The link to that won't show up for me.
0 x
The secret to getting ahead is getting started ~ Mark Twain


Return to “Beginners Board”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests