Posting problem

Cattle problems.
Post Reply
Tomcolvin
Cowhand
Cowhand
Posts: 170
Joined: Wed Sep 16, 2015 8:49 pm
Location: Georgia
Has thanked: 1 time
Contact:

Posting problem

Post by Tomcolvin » Thu Oct 04, 2018 5:40 am

Can’t upload pics

Tomcolvin
Cowhand
Cowhand
Posts: 170
Joined: Wed Sep 16, 2015 8:49 pm
Location: Georgia
Has thanked: 1 time
Contact:

Re: Posting problem

Post by Tomcolvin » Thu Oct 04, 2018 5:40 am

I’ll try one more time and I’m out.

User avatar
sstterry
Rancher
Rancher
Posts: 886
Joined: Sat Jul 08, 2017 5:04 am
Location: Bulls Gap, TN
Has thanked: 32 times
Been thanked: 13 times

Re: Posting problem

Post by sstterry » Thu Oct 04, 2018 5:56 am

Tomcolvin wrote:I’ll try one more time and I’m out.

Open an Account at PostImage. Upload pic. Link pic with the IMG button.

Mod2
-
Posts: 202
Joined: Fri Nov 11, 2005 10:32 am

Re: Posting problem

Post by Mod2 » Thu Oct 04, 2018 6:59 am

Tomcolvin wrote:Can’t upload pics


Macon and I have discussed the issue several times. The problem lies in your security settings according to Macon since the board update.

User avatar
TennesseeTuxedo
Mentor
Mentor
Posts: 12247
Joined: Sat Jul 09, 2011 7:49 pm
Location: Live in Franklin, TN farm in Warsaw, KY
Has thanked: 115 times
Been thanked: 55 times

Re: Posting problem

Post by TennesseeTuxedo » Thu Oct 04, 2018 7:00 am

Tom, what browser are you using? I had to switch th Chrome to post pics using the Add Image feature here.
You're not paranoid, they really are out to get you!

User avatar
TennesseeTuxedo
Mentor
Mentor
Posts: 12247
Joined: Sat Jul 09, 2011 7:49 pm
Location: Live in Franklin, TN farm in Warsaw, KY
Has thanked: 115 times
Been thanked: 55 times

Re: Posting problem

Post by TennesseeTuxedo » Thu Oct 04, 2018 7:05 am

Image
You're not paranoid, they really are out to get you!

Tomcolvin
Cowhand
Cowhand
Posts: 170
Joined: Wed Sep 16, 2015 8:49 pm
Location: Georgia
Has thanked: 1 time
Contact:

Re: Posting problem

Post by Tomcolvin » Thu Oct 04, 2018 2:24 pm

Windows Edge

User avatar
greybeard
Mentor
Mentor
Posts: 17692
Joined: Thu Jul 05, 2012 5:51 pm
Location: Cleveland Tx
Has thanked: 17 times
Been thanked: 29 times

Re: Posting problem

Post by greybeard » Thu Oct 04, 2018 2:49 pm

sstterry wrote:
Tomcolvin wrote:I’ll try one more time and I’m out.

Open an Account at PostImage. Upload pic. Link pic with the IMG button.

It does seem a little faster if you open an account with PostImg, but shouldn't be absolutely neccessary.
Test, using Edge browser and postimage.org :
Image
"For evil to flourish, all that is required is for good men to do nothing" Burke

It ain't easy being a used cow salesman.

Covet Not!

User avatar
TennesseeTuxedo
Mentor
Mentor
Posts: 12247
Joined: Sat Jul 09, 2011 7:49 pm
Location: Live in Franklin, TN farm in Warsaw, KY
Has thanked: 115 times
Been thanked: 55 times

Re: Posting problem

Post by TennesseeTuxedo » Thu Oct 04, 2018 2:59 pm

Tomcolvin wrote:Windows Edge


Switch to Chrome and give it a try.
You're not paranoid, they really are out to get you!

User avatar
sstterry
Rancher
Rancher
Posts: 886
Joined: Sat Jul 08, 2017 5:04 am
Location: Bulls Gap, TN
Has thanked: 32 times
Been thanked: 13 times

Re: Posting problem

Post by sstterry » Thu Oct 04, 2018 5:03 pm

I have always used Chrome and I don't have the "add image" button and haven't for months.

User avatar
TennesseeTuxedo
Mentor
Mentor
Posts: 12247
Joined: Sat Jul 09, 2011 7:49 pm
Location: Live in Franklin, TN farm in Warsaw, KY
Has thanked: 115 times
Been thanked: 55 times

Re: Posting problem

Post by TennesseeTuxedo » Thu Oct 04, 2018 8:02 pm

sstterry wrote:I have always used Chrome and I don't have the "add image" button and haven't for months.


Well I give up then! Lol
You're not paranoid, they really are out to get you!

User avatar
Nesikep
Mentor
Mentor
Posts: 13849
Joined: Sat Dec 13, 2008 9:37 pm
Location: Lillooet, BC, Canada
Has thanked: 40 times
Been thanked: 22 times

Re: Posting problem

Post by Nesikep » Thu Oct 04, 2018 8:08 pm

TennesseeTuxedo wrote:
Tomcolvin wrote:Windows Edge


Switch to Chrome and give it a try.

as for the "add image" button, I use Chrome and it's been gone for months for me too

However, using postimg works fine, I have an account but can't be bothered to use it
Upload image (drag into postimg page or click to browse), copy "Hotlink for forums" link, paste here.. easy peasy
What can be asserted without evidence can be dismissed without evidence
-Christopher Hitchens

Post Reply